Ibland får man ta på sig finkostymen…..

God dagens, kära villavagnsgillare.

Fredag. Slutet på veckan och början på helgen. Ingen skillnad alls för en del av oss – för andra helt livsavgörande. Helt klart är väl i alla fall att vila hjärnan – det måste man. Sedan om det är på en vanlig tisdag eller en söndag – det spelar ingen roll. Hjärnan blir överhettad, sömnen fallerar och man blir en portion med spagetti istället för människa. Otrevligt att vara spagetti. Tänk er själva……..lealösa och sladdriga. Nej. Då är det bättre att klä upp sig. T ex. Om man är lagd åt det hållet. Klä upp sig i finkostymen, för att markera att IDAG är det fredag. Värt att firas.

Klocka
Tiden går.

Det är väl konstigt……..ju mer man har att göra – desto mer får man att göra!!??

Har sagt det förr – och upprepar det. Det exploderar av aktiviteter runt Morgan Nyman AB. På alla möjliga plan. Ni skulle bara veta.

På grusplanen på vår anläggning, kommer vi att ha arrangemang och det har tagit tid och stora maskiner att schakta bort och lägga dit allt som skall bort. Och dit, förståss. Å bort. Ni får se vad det lider.

Vi reser kors och tvärs och upp och ner SAMTIDIGT som vi är på Ranstadverket, där vi har vår stora anläggning, och utvecklar och förfinar allt vi jobbar med. Hos oss är det 47 timmar och 34 minuter på ett dygn. Det har jag räknat ut själv.

Många fantastiska medarbetare, samarbetspartners och inblandade. När vi t ex får leveranser av nya villavagnar från ABI i England, och vi färdigproducerat våra egna Premium Resort – då får man ducka på vår anläggning. Det flyger villavagnar överallt i luften. Logistiken är exakt och vagnar och trailers samsas på något alldeles fantastiskt konstigt vis. Trolleritrix och cirkuskunskaper – så duktiga är de.

Villavagn i luften
Flygande planer

Så är det bara: undertecknad blev kär i en Westcoast 32 en gång. Den kärleken utvecklades och passionen landade i en Ambleside. När jag fick syn på Milanon, då svimmade jag. Oakleyn fick mig att vibrera av lycka och Beaumonten gjorde mig absolut knäsvag. Derwenten är så praktiskt, så jag blir lyckligt knasig och jag tänker på den ofta. Premium Resort och Premium Atterfall är makalösa villavagnar, som vi bygger själva och det är så svenskhusstugigt ( finns inget sådant ord men det finns inget annat ord, heller ) och gediget, så där skakar knäna också.

Att komma till Morgan Nyman AB är för mig som att gå in i ett bageri med ljuvliga bakelser och kakor.  Jag vill ha ALLT!

DSC_4580.JPG
Som en buffé av villavagnar, om Du frågar mig.

Vilken vill Du ha? Vilken passar Dina behov?

Imorgon är det lördag. Då har vi öppet. Också. 11- 15. På söndag också och alla andra dagar. Vill du boka speciell tid, så ringer du oss på 0500 445600. Du kan också maila oss på info@villavagnar.com

Morgan Nyman AB har sin anläggning på Ranstadverket i Häggum. Postadress Stenstorp, mellan Falköping och Skövde. Ranstadverket i Häggum. Stenstorp.

Komsi komsi och ha fina dagen, hör ni!

Villavagnshälsningar,

Annicka på Morgan Nyman AB

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!