Vem bor i villavagn? Egentligen.

Det är många som undrar vad för sorts människor som köper en villavagn.

Det gjorde vi också – innan vi köpte en – maken och jag.
Så……nu vet jag EN sorts villavagnsköpare: Vi. Helt vanligt folk, som kommit på att Livet är lite kortare än tänkt, och det är dags att sätta fart om man skall hinna med.

20150908_103847

Vi trodde det var långt kvar till ålderdomen, men den kryper inpå. Väldigt smygande, men ändå. Den rackaren.

Det är NU vi kan sparka och skutta omkring, och skall vi sitta fast i stor villa – som vi ändå åker ifrån på resor runt om i världen?

Vi kom på att var tid har nog av sitt och det finns många luckor att öppna i livets kalender. Så vi stängde en och öppnade en annan.

20150908_132710

Av Morgan Nyman AB köpte vi en villavagn, som står på en camping i Skåne, och som har året-runt-öppet för villavagnsägare.
Därefter sålde vi vårt stora hus på Västkusten och flyttade in i vår villavagn i Skåne. Det var ett litet aber att minska antalet saker till ett minimum. det måste tillstås men det var bara att bryta ihop och packa vidare.
Vi sålde av och gav bort och körde på tippen. Slitsamt men nyttigt.
Planen är att bo i vår villagn på sommaren, och ha möjlighet att se världen när vintern kryper på.

milano04-960x550 (1)

Vi har lärt känna MÅNGA olika sorters människor – som bor i villavagn. Som ett alternativ till hus, lägenhet eller stuga. Som vill ha ett lättskött boende, inget måla och skrapa, bekymmersfritt och smart. För att inte tala om ekonomin.
På våra resor träffar vi många som kastat loss och tänker FRIHET. Innan det är för sent. Man vet ju aldrig.

Bild1

Om man har ett stycke tomt, kan man t ex köpa en villavagn till generationsboende. Istället för att lilla Mamsen eller Pappsen skall bo ensamma – så kan de bo nära en. Har man barn som studerar, då passar ett villavagnsboende perfekt. Kostnadseffektivt och smart. Barnen bor hemma men utanför. Frihet för alla.

För lantbrukaren, som behöver säsongspersonal – då är en villavagn perfekt. Om man vill erbjuda bo-på-lantgård t ex – då ringer man oss och vi levererar en villavagn. Inte bygga och snickra och hålla på. Enkelt och tidseffektivt.

En mobil läkarmottagning? Ett mobilt kontor? Man behöver bara tänka till lite.

20150908_113700

Man sover så gott i en villavagn……och flott……om man vill. Det finns en villavagn för varje smak och plånbok, tror jag.

Vi trivs.

Villavagnshälsningar,

Annicka från Morgan Nyman AB

 

 

 

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!