Härtill är jag nödd och tvungen

Man får inte gamla till sig

Hilsen.

Detta blir en kortis. Rätt energilös sådan. Har åkt på influensan och ligger däckad. Jag är inte mycket att ha just för tillfället. Har smittat min syster också. Rätt onödigt. Ynkedom men denna gång bejakar jag den. Jag kämpar inte emot – helt enkelt för att det är omöjligt. Kan inte ens tänka bort den. Sover, sover och sover. Yrsel, hosta, illamående, feber och magont. Anyway – det är många som måste gå igenom detta – så gott krya till er alla. Jag vet vad ni går igenom.

Selfie i influensatider

2 dagar på Seniormässan i Göteborg med Morgan Nyman AB hann jag med. Den 3:e förlorade jag. Ner i bingen som sjukling. Ingen idé att gråta över spullen mjölk men jag hade så gärna velat göra sista dagen också. Så många intresserade besökare.  Superstort intresse. Sålde gjorde vi också!!

Så många gamla arbetskamrater kom och tjingsade. Så många vänner. Gölliga ni är!! Allihop

2 platser kvar
Douro. Portugal. 19 – 26 september

Well, när orken inte finns, då finns den inte. Jag har den inte. Ingen fantasi heller. Kärringen kommer tebax  – ska bara ladda om.
Må ni vila och ladda inför nästa veckas lördagskåseri. Snart drar vi hem till villavagnen och alla nära och kära. Gött mos.

Nu tyar jag inte mer.  Imorgon är en annan dag. Nya krafter.

Önskar en superfin vecka. Lägg er inte med INFLUENSAN. En otrevlig jäkel.

Ta-ta.

Annicka

www.unnadigresan.se
Den Passionerade Lilla Resebyrån på Facebook
www.villavagnsbloggen.se
www.villavagnar.com

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!