Luftslottet som hängdes.

Hilsen,

Det blir en kortis. Klockan är 05.20.  Försökte skriva till er inatt men jag somnade på post. Så ner i bingen och satte klockan på ringning. Jag hann före den, dock.

Work in progress

Är på Tjejträffhelg och skrattar så mycket att jag inte ens hinner skriva. Ett yttepytteglas vin ( eller hur ) god mat. skrattiga minnen och härliga vänner – 13 fnissiga damer i sina bästa år – går loss. Majgadd ♥.

Inte ett öga torrt och skratt bortom alla fantasier

En spännande dag – på många sätt. En av de mest spännande insatser av våra proffs – som jag beskådat. Vilken precision. Vilket mod. Vilken kunskap. Idag införlivades vår lyxvillavagn  BEAUMONT till Villavagnsparken på Grottbyns Camping i Jularp, Höör, Skåne. Detta villavagnsslott på 56 kvm flög över nejden – som om den inte gjort annat i hela sitt liv.

Huset på höjden

Hatten av för dessa män som hanterar kranar och lastbilar med millimeterprecision. RESPEKT! Huset skulle in genom supertrånga passager, över reception och verkstad – in på trånga vägar och vidare in i hörnet – där det nu tronar. Det omöjliga är alltså möjligt. Det kan vara bra att komma ihåg i stunder av tvivel. DET OMÖJLIGA ÄR ABSOLUT MÖJLIGT ♥.

Ursäkta, jag ska fram här……..

Så då kan vi bara konstatera att om man vill bo i denna fantastiska villavagn Beaumont och framleva ett lyxigt och minimalistiskt liv på samma gång – på en fantastisk plats – välkomna på visning den 29 augusti mellan kl 15 och 18. Då är jag där och visar den. Once-in-a-lifetime-possibility att bo så på den platsen. Missa inte föriallsinda´r om ni verkligen är intresserade. Den som först bestämmer sig får den äran att köpa den för att sedan bo i den. Vill ni ha mer information – maila till annicka@villavagnar.com eller ring till vårt kontor på 0500 445600!

Las Bruttas återförening

Ett litet bus bara. Ett samling levnadsglada tjejer som reser tillsammans och som förenas av livsdevisen: Det blir bara så roligt som man gör sig – så då gör vi det. Dessa härliga damer har rest med mig på UNNADIGRESAN till både Budapest och Málaga. Specialdesajnade resor – för dem. Allt råkar vara rosa. Flyget vi åkte med till Budapest, limosinen jag överraskade dem med och våra knaströjor – som några skäms att bära men gör det ändå. Fniss. För att det är så busigt.

Å nu ska jag bara försöka avsluta denna lilla krönika. Frukostdax. 13 tjejer på besök i Gottskär. Makalöst härligt. Så bra kan det bli om man har öppna sinnen och välkomnar olikheter och likheter och busar till det där det går. Vansinnigt roligt. Helt enkelt.  Önskar er samma känsla av hela mitt hjärta. Livskvalitet, helt enkelt!!!

Måste dra nu. Tiden går fort. Ny dag randas

 

Dam i hatt önskar er en formidabel vecka.

Have to go. Ta-ta. Annicka

www.villavagnar.com
www.unnadigresan.se
Den Passionerade Lilla Resebyrån på Facebook
www.villavagnsbloggen.se

 

 

 

 

 

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!