Syns inte men finns ändå…………..

Hilsen.

Myggornas favorit. Det är jag, det. De äter mig med hull och hår. Märks inte mycket de första 2 dagarna efter betten men sedan……………….Inatt var en sådan natt då klådan satte igång. Vaknade kl 02.05 och sedan var det kört. Salvor och cortison. Kort lindring. Det kliar så att jag blir tokig. Tandkräm, smält aspirin, äppelcidervinäger, hårborstrafs, rafs med gaffel, rafs med visp, rafs med räfsa………jag blir tokig. Nu väntar ytterligare 4 nätter – sedan släpper klådan. Allergitablett? Ja tack. Så har jag det – hur har ni det? Å bilen går bra?

Å bilen går bra?

En vecka med studentfest. Ynglingen vi varit stödfamilj åt tog studenten med bravur och den lysande framtid är hans. Ett liv som skall levas med allt vad det innebär. Pumpar att gå på och lyckorus att gå i taket för. Segrar och ett och annat litet nätt bakslag. Such is life. Känner sådan glädje för hans skull. Så många möjligheter. Det är roligt att leva – då får man se hur det går.

Rustad för framtiden.

Så finns det de ungdomar som väljer ett annat spår. Kan ni gissa vilket? Grabbar. En filmar och en springer med högsta hastighet in i en vägskylt och smälleri skallen. Jo, det är sant. Har sett det på film men vill inte ens länka till det här. Ni får söka på nätet ni som vill se det men det pågår nu. I full fart springer man alltså mot en skylt ( typ stoppskylt, gatuskylt, förbud att stanna-skylt ) och smäller i huvudet så att det tjongar till ordentligt. Den modige faller inte till marken, förståss. Så lägger man ut allt på t ex YouTube. Vad är det med folk?

Stor bred skylt för rejält blåmärke och stor hjärnskakning

Det finns en annan liten sysselsättning som heter ”shell-on”. Den går ut på att man äter livsmedel med sitt omslagspapper kvar t ex. Karameller med staniolpapper t ex. Chokladkakor med omslaget kvar. Tugga, tugga. Mumsigt?  Den snälla varianten är att äta bananerna med skalen på, äggen med skalen på……… Som sagt – vad är det med folk? Lyckan måste inte vara utbildning men KAN definitivt vara det. Däremot tror jag inte på omslagpappersätandet. Dumlekolor inklusive omslagspapper? After Eight inklusive kartong och skyddfolie? Majgadd.

Lite birdie-nam-nam?

Är lite sugen på en kvällsmacka. Undrar om jag skulle ta och smälla i mig plastpåsen också, när jag ändå är i farten och vill hålla mig uppdaterad med vad som händer i omvärlden? Vara lite cool. Ser precis popcornspåsen……..Bara några få popcorn kvar men tror kanske att påsen i sig kunde smaka mumma? Med lite extra salt. Efter det tar jag sats och springer in i köksfläkten – säkert en skön känsla. Får göra en köksfläktsselfie. Typ.

Imorgon blir det Grottbyn. Träffa trevliga människor och inspirera.

Välkomna!

Fast, det såklart…………..kanske hittar ni inte dit – jag kanske smäller i mig vägskyltar på väg dit eller springer ner dem. I full fart. Kolla nyheterna – jag kan vara med.

Allt gott och föreslår en macka och kaffe till frukost. Som ni brukar. Naturell. Better safe than sorry.

Ciao.
Annicka

www.villavagnar.com
www.unnadigresan.se
Den Passionerade Lilla Resebyrån på Facebook
www.villavagnsbloggen.se

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!