En kömmer inte unnan………………

Hilsen.

Klockan är slagen. Den haver klämtat. Tick-tack. Ding-dong. Ny tid randas. Spelet är slut. Matchen har börjat. Den utvisade får komma in i hetluften igen. Rätt skönt. Så att man inte lägger av sig. Räcker med att man lagt på sig denna sommar. En och annan kalleri haver satt sig någonstans mellan näsvingarna och knäskålarna. Oh well. Hört det förr? Spelar roll för er? Nä. Is as is, som man skulle kunna säga på engliska.

Tycker man mycket om ost så syns det……… Orsak och verkan. God inverkan

Så är det kanske lite dags att dra på sig mockasinerna och smyga in i krönikans värld. Började vänja mig vid att få lägga mig i tid på fredagkvällarna………………. Kär sömnlöshet dock, ska ni veta……när jag får till orden och tankarna.

En kärleksfull gest från en kär väninna som tror på mig. Tack ♥.

Så hur har sommaren varit för er? Blandad kompott? Hoppas ni sluppit tråkigheter. Sådant där kan man ju aldrig veta i förväg – och tur är väl det, eller hur? Vem vill se in i framtiden – oavsett vad som väntar. Inte jag, i alla fall. Que sera, sera. Helt enkelt.

Se när sädesfälten böja sig för vinden…………

Får tacka vädrets makter för en fantastisk sommar med lagom av allt. Mycket sol och medelmåttigt med regn. Säkert för torrt – det har väl varningarna om skogsbränder visat – men där jag har varit har det i retroperspektiv varit suveränt bra. Sädesfälten i Skåne har vajat, jag har utnyttjat solskenet och det är väl ungefär mitt inlägg i väderdebatten. Är ju inte lantbrukare, ju. Kan bara jämföra med förra året då fälten var förkrympta och eländiga. I år är det gyllene fält och maken och jag är nöjda. Vilka dagar! Vilka kvällar!! I like.

Mmmm. Ungefär så.

Sommaren har varit aktiv. Har satt mer fokus på villavagnspassioneringen. Satsat mer tid och fokus. I fantastiskt trevligt samarbete med Morgan Nyman AB – och det har givit efterlängtat resultat. Tycker ju om att ta ansvar och slita lite -för att sedan njuta av en stunds sötma. Förresten finns det annat sätt? Ring mig i såfall.  Ruskeligt nyfiken. Med mig överallt och ingenstans är jag en ypperlig resurs. Eller inte. Det beror liksom på. In the eyes of the beholder, kan man säga. Det beror på vem och varför, kan man säga. Vi slank förbi Ranstadverket igår och träffade kolleger och inspirerades. Gaaaaaahh. I love.

En villavagn på 76 kvm. I love. The Harrogate.
En villavagn i trä på 30 kvm. Fullt inredd. Sovrum, badrum med tvättmaskin o torktumlare, vardagsrum och vattenburen govvärme. Studio 30. Så fin.
40 kvm.Trävillavagn. Premium Resort. Som en riktig liten stuga. Har allt. Den också.

Sitter i vår husvagn nu, på en camping i väna och vänliga Hjo. På besök hos kära vänner. Vilken stad! Mysfaktor 1 på skalan.  Troligen en sommarstad men den andas vänlighet. Här skulle man kunna bosätta sig – om man inte bodde överallt annars redan – vilket man ju gör.

Utsikt från ett kafé i Hjo.

Jag är en mobil enhet, kan man säga. Uppladdningsbar och med rätt pinkod går jag igång. Lätt att ha med sig och får slut på batteriet emellanåt. Inlagd i snyggt och utbyrtbart fodral och tål att tappas på hård yta. Sprickor som kan lagas och blir därefter som ny. Utbytbar. Uppgaderas hela tiden. Startas om vid hjärnsläpp och fungerar igen.  Kan återvinnas.

Besöker kyrkor emellanåt. Slinker ofta in när vi är på resa. För fridens skull. Tänder ett ljus för de som är borta. Så även i Hjo.

Fridens liljor i Hjo.

Allt är vänligt i Hjo förutom internet eller Telias leverans av Gigabytes. Kan näppeligen ladda över foton och mina evangelier behöver dem – för det skulle bli för trökitt utan dem. Ni skulle inte orka läsa, det är jag ÖVERTYGAD om. Jag trixar och tror jag får till det. Ni får se. Det har tagit tid så min leverans av denna lilla skrift är vida försenad. Grrr Telia.

P – OST. Från Falköping.

Åker på en utflykt till Brevik Camping idag för att plåta lite och göra mig hemmastadd med alla villavagnsparker som Morgan Nyman AB skapar. Skall intensifiera de kontakterna framöver. För framtida segrar. ♠♣♦♥

Snart frukostdax. Jag är bortskämd och gör inte ett smack. Sitter som en gökunge och gapar. Maken servar och plockar fram. Äter gör jag dock själv. Ännu. Tacksam.

Well. En liten smygnypremiär med mina lördagskåserier blev det. Det blir som det blir. Det blir det alltid. Skulle det bli något annat än det blir – då vore det konstigt.

Hemskt mycket hej. Från en villavagn.

Regnet öser ner. Härinne är det gott. Får sluta nu. Maken har läst allt som finns att läsa i mobilen, varit och tömt soporna, ätit äpple och nu studerar han Sverigekartan♥. Tror jag skall sluta så att det blir någon frukost.
Satt kvinna sitter så jag sitter kvar……………

Vad skall jag beställa till frukost?

Ha fina veckan. Idag får ni bara lyckönskningar och hurrarop. Inga förnumstiga ( snusförnuftiga ) råd till er från mig denna gång. Ni vet själva hur ni ska framleva era liv. SKULLE ni inte veta det så har jag säkert ett råd att dela ut. Min Passionerade Lilla Rådgivningsbyrå. Besparen Eder.

Ta-ta.
Annicka

www.villavagnar.com
www.unnadigresan.se
Den Passionerade Lilla Resebyrån på Facebook
www.villavagnsbloggen.se

 

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!