Ute blåser Nordan. I villavagnen blåser värmefläkten.

Hej på er!

Det mörknar tidigt och ljusnar sent. Som det brukar göra så här års.
Vad kan man förvänta sig häruppe i Norden? Man borde inte bli förvånad, eller hur? Det vill till att man ordnar det för sig inomhus.

Det viner i vinden och blåser ilsket. Här inne i villavagnen sprider värmefläkten sin go´a värme – ackompanjerad av ljudet från en surrande tvättmaskin. En liten trasmatta snurrar runt och blir jultvättad.
Julfint skall de bli. Tur att man inte måste göra som gammelgammelmormor, som fick gå ned till bäcken och banka trasmattor och såpa till dem…. Slitsamt var det förr. Mycket.

dsc_1589-01
Mys i villavagnen

Det är en stor lycka att kunna vara i sin villavagn närhelst det passar en själv. Inte alltid möjligt – det beror ju helt på vad för möjligheter markägaren erbjuder. Om det finns tillgång till vatten och avlopp året runt – då är det perfekt i de fall man vill hälsa på hos sig själv.

I år valde vi att ha stödvärme på via vår luftpump, INTE tömma och blåsa vattnet ur ledningarna och såklart har vi värmekablar i vattenledningarna. Detta möjliggör att vi närsomhelst kan komma hit.
Vintermys i vår villavagn är mer än lovligt trevligt.
Den är perfekt i storlek. Perfekt i prisbild. Perfekt i standard. Perfekt läge. Perfekt för våra behov. Alltigenom perfekt helt enkelt. Tycker vi.

20150908_132710
Villavagnar. Många. Olika inredning och planering.

Just nu pratas det villavagnar i många olika sammanhang. KONCEPTET VILLAVAGN är lika omfattande vad gäller modeller som t ex bilar. Eller hus. Eller lägenheter. Finns både lyx och budget. Olika inredning och olika stil. Olika kvalitet och finish. Olika storlekar och olika antal rum. Olika priser och olika ……..olika. Med andra ord: Det finns villavagnar och så finns det villavagnar. Så ett välment tips: bilda dig en egen uppfattning om vad en villavagn kan vara! Välkommen till oss på besök!

oakley_highlight
2017 Oakley

Just nu har vi fått klart med 2017 års modeller. Från ABI i England kommer ett stort antal vagnar snart. Många är redan förbokade av väntande kunder. Jättespännande!  I vår verkstad snickras och planeras det frenetiskt. Vår svenskbyggda villavagn PREMIUM RESORT säljs om aldrig förr och det är ordrar och plankor o spik överallt.

dsc_1567
Ytterligare en 2017 Premium Resort börjar se dagens ljus
img_20161023_210703
Premium Resort by Morgan Nyman AB

Fastän jag har sett ganska många villavagnar nu, så kan jag bara ständigt fortsätta imponeras STORT av hur välplanerade våra vagnar är – att få plats med så mycket på så liten yta……och så fina…….Jag förstår inte, helt enkelt.

Jag är så kär i vår egen villavagn – men när nya modeller kommer – då flirtar jag vilt och vill ha dem OCKSÅ…….. ……..men man måste sansa sig. Har jag hört.

beaumont_galleryimage
2017 Beaumont kök

Då önskar jag er en trevlig helg – så hörs vi snart!

Villavagnshälsningar,

Annicka på Morgan Nyman AB

PS. Kom ihåg att ni når oss på info@villavagnar.com eller 0500-445600

fb_img_1476603346310
Villavagnsstad – i fantasin

2 reaktioner på ”Ute blåser Nordan. I villavagnen blåser värmefläkten.

    1. Hej Kjell Brell.
      Nejdå. Detta är min blogg för Morgan Nyman AB.
      Min Defigit-blogg lever i all högönsklig välmåga. Den är min egen och skall så förbli 😄! Cheers. Annicka

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!