Slutet Gott – Allting Gott!

Kära villavagnsvänner!

Det lackar mot jul – och nytt år. Bråda dagar för många – gamla traditioner hålls vid liv hos många. Själv har jag bakat vörtbröd och gjort brunkål. Det doftar STÄMNING i villavagnen!

sfi-7337-thumb-320x268
Hjärterum finns det i en villavagn

Det har varit ett spännande villavagnsår för oss. Stora satsningar och stor framtidstro. Härligt!  Morgan Nyman AB tänker rätt. Inga raka spår men rätt tänk. Lovely.

sfi-7393-thumb-320x240
Varde ljus!

Jag reser mycket i mitt jobb – och i det privata – och pratar med många människor – i alla möjliga faser i livet. Såklart riktar jag in mig på villavagnsfrälsta – vilket är lätt som en plätt. Det finns så många av oss!

sfi-7321-thumb-320x240
ABI Villavagn och glada ägare

Detta kan jag berätta med stort eftertryck: människor som är 50 +++++ ( och några +++ extra ) är superintresserade av att minimera ägandet till det enkla – att slippa skötsel och en massa måsten och bo billigare och mindre. Att bo i en koja i skogen är sällan aktuellt – men att bo bra och få hemmakänsla för en mindre penning och få lusidorer över till upplevelser – MÅNGA ÄRO DE KALLADE! Själv tillhör jag ockå kategorien ” stort-hus-blev-villavagn-och-resor-med-upplevelser-medan-man-kan-sprattla”.

Intresserad av hur man kan göra? Kontakta oss!

 

 

Träffar många nationaliteter – och nästan alla säger samma: De år som är kvar – låt oss leva och njuta och ha råd. Engelsmännen bor OFTA i villavagnsparker i England på sommaren, och så drar de till Spanien på vintern. Jag träffar också holländare, tyskar, fransmän och svenskar – som förstått vitsen med att bo kungligt och ändå har råd med det – utan apanage. Mycket hus och lyx för pengarna. Tro mig.

 

20150908_113117-kopia
Som hemma – hemma!

Dags att återgå till den dagliga gärningen – så här inför jul blir det till att pynta det sista i villavagnen – lite mys här och där, och minsann skall skall vi väl baka 7 sorters kakor. Eller inte. Vi får se. Den lokala butiken hade extrapris, såg jag. Kan räcka. Det bästa är gott nog.

Oj, jag glömde……Julegrisen. Lite skinka skall vi väl ha på julbordet.

 

20151203_200348
Mandelmassenasse

Oj, där kokar skinkan över. Dopp i grytan är gott – men då skall spadet vara i grytan – inte på golvet. Dags att sluta mina rader innan doppekatastrofen är ett faktum.

Håll er gärna uppdaterade om Morgan Nyman AB:s aktiviteter via hemsidan www.villavagnar.com samt vår Facebooksida Vi kommer att ha roliga saker på gång.

Vi önska er alla en riktigt God Jul – och när det sedan blir dags:  Ett Synnerligen Gott Nytt År!

Ranstad121213c

Kära villavagnshälsningar,

Annicka
Morgan Nyman AB

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!