Lite meck och fix eller inget meck och fix. Du väljer.

Goddagens!

Sitter och ser på ett TV-progam om husägande. Så ler jag lite och tänker, att det var ett bra beslut, att sälja storvillan och välja villavagnen och upplevelserna. Det beslutet har givit många positiva ringar på vattnet. Så är det.

sfi-6142-thumb-320x320
Njutning.

Det bästa med en villavagn är att den inte är huggen i sten. Om man säger. Inte bara en modell. Inte bara en design. Inte bara ny. Inte bara gammal. Den går att förnya och förändra och det fina i kråksången är att MAN KAN VÄLJA!!!

En ny villavagn från oss på Morgan Nyman AB är liksom klar. Bara att flytta in i. I stort sett. Den är inredd och förberedd. Det enkla valet, kan man lugnt säga. Vad sägs om en villavagn med 2 sovrum, vardagsrum och kök o dusch och toalettrum för endast 599 000 kronor – klar att bo i. Vi har flera! Helt sprillans nya. Förberedda för myspyset. Rullstolsanpassade modeller. Alla möjliga modeller, helt enkelt. Fullsize köksutrustning och sängar. Inget yttepytte-scenario – bara smart tänkt! Förberedda för boendet. Förberedda med rör och ledningar för vatten, avlopp och el. Man MÅSTE bara uppleva en villavagn för att förstå konceptet, om man är skeptisk, alltså. Det har jag sagt förr men det tål att upprepas. Jag lovar.

2017-lawns-blog-site-1024x614
40 år och mer i villavagnsbranschen – i ett land som ÄLSKAR villavagnskonceptet

Vi är generalagenter för ABI, som byggt och förfinat sina villavagnar i över 40 år! I England är det så vanligt att bo i villavagn, att den kulturen finns djup inrotad – därav möjligheten att förfina och förbättra år från år. Allt enligt kunders krav och önskemål. Efterfrågan styr. Varenda millimeter utnyttjas, färgsättning och matchning, utrustning och funktion – allt för att passa den stora målgruppen av köpare.

Helt fantastiskt.

kran
Premium Resort på väg

Så har vi vår egen PREMIUM RESORT – som vi bygger själva i vår fabrik på Ranstadverken i Häggum, Stenstorp – i det sköna Västergötland. Den kan vi skräddarsy och bygga efter önskemål på ett helt annat sätt – eftersom vi gör mindre serier än i England – men vi bygger såklart standardlösningar också. Riktigt hantverk oavsett, vill vi lova. Värmeslingor i golvet – bara en sådan sak!!  På standardmodellen!  En riktig liten stuga, förstår ni – fast det är en villavagn – som flyttas med lastbil och kran. Kostar 895 000 kr för en villavagn på 40 kvm – klar för leverans! Å du: den kan fås med träfasad – i den kulör du önskar. Bara en sådan sak.

Helt fantastisk. Den också.

4-decades-2
Fix och trix och vips – fint! Fynda nu till kampanjpris!

Så ska vi inte glömma våra begagnade villavagnar – som är en mix av olika modeller – och en mix av finish. Den händige kan bygga en riktigt bra stuga – och betala så lite som 99000 kronor för villavagnen. Med det egna arbetet och material, kan man komma undan med väldigt lite pengar för ett boende. Just nu har vi dessutom kampanjpriser på begagnat, så passa på!! Det finns villavagnar som du kan göra MYCKET själv i – och så finns det andra, där du inte gör så mycket. Du är herre över besluten om vilken modell, skick etc.

Ett hett tips från coachen – vänta inte på att solen skall lysa varmt och att sädesärlan skall vippa fram i vårgräset – då har vi inga vagnar kvar att erbjuda! Faktiskt sant.  http://www.villavagnar.com/villavagnar

Fantastiskt hela tiden.

Kung Bore håller i oss men snart får han sällskap av Vårfrun. Det välkomnar vi, eller hur?

Var ute i god tid och välj din villavagn hos oss på Morgan Nyman AB – NY eller ANVÄND – Du väljer !
Varm välkommen!

dsc_0106
Snart så……..eller ganska snart så……..

Varma villavagnshälsningar,

Annicka

Morgan Nyman AB

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!