Alltid lika mysigt att villavagnslängta…..

Hej i vårsolen!

Har förstått att det spirar i backarna och den sega vintersömnen avbrutits lite runt om i landet. Lika fantastiskt varje vår. Lika ofattbart att blommor och blader ORKAR komma tillbaka – lika starkt och vackert som alltid.

dsc_0106
Djupa suckar av välbehag.

Vi har vinterförvarat oss i solen och skall nu öppna upp vår villavagn i Skåne. LÄNGTAR! Vi har inte tömt vattensystemen i år – utan låtit vattnet vara på – men vi har haft stödvärme i form av luftpump och ett yttepytteelement. Dessutom har vi kablage i vattenledningarna, som gör att det inte fryser – en köldvakt – eller katten vet om det heter värmevakt – som slår på vid nära 0 c.  I vilket fall har den koll på läget.

DSC_0383
Katten kanske vet vad det heter?

Vi har velat hälsa på i vår villavagn i vinter, och då får man vara lite om sig och kring sig i förväg. Slå på varmvattenberedaren och luftvärmepumpen – och inom 20 minuter är hela villavagnen varm! 50 kvm! Det går förvånande fort!!

Under vår resa i Europa har vi besökt åtskilliga campingplatser – och som jag berättat förut, så finns det villavagnsparker – precis sådana som Morgan Nyman AB har skapat på olika platser i Sverige – nu senast i Lidköping. I samarbete med Kronocamping Lidköping har vi skapat en ny villavagnspark och placerar våra PREMIUM RESORT VILLAVAGNAR – klicka på länkarna och läs mer, vet jag!!

Resort (2)
Ett smakprov på en PREMIUM RESORT.

Igår var vi runt på en camping och tog några foton på villavagnar på Solkusten – för att längtan blev så stor………några veckor kvar innan vi är hemma och kan utbrista VI HAR SAKNAT DIG, KÄRA VILLAVAGN!

DSC_2826
Ett liv i sus och dus i ett villavagnshus. Mitt lillfinger slant med på bilden – i vänstra hörnet – men……..man kan inte vara bra på allt.

Dags att avrunda strax. Natten smyger sig på och ögonen börjar bli tunga. Är bara tvungen att skriva några ynka rader till:

DSC_0357
Sommarminnen

Tänkte ge ett litet TRÄDGÅDSTIPS till er: Om man har en villavagn så har man ofta inte mycket tomt – utan en STOR träveranda. Vi har det. Där lever vi våra liv så mycket som det går. Blommor vill man ju ha och våta altangolv är inget som väcker några glädjerop. Om man som jag har MÅNGA krukor, och om man som jag tycker om att flytta runt krukorna, för att de passar bättre i DET hörnet eller DÄRBORTA eller…….ja, ni vet….då blir det dessutom tungt att kava runt med hela kånkarongen.

Så……..för att skydda altangolvet och underlätta ständig migration av tunga krukor, snickrade maken ihop ett rullande krukgolv. Brädor, spik och hjul. Perfekt. Nu kan jag vattna och skvätta hur jag vill OCH kan köra runt mina krukor för det vilda.

Ett tips från er villavagnscoach!

1473186880647
Rulla hit……….
DSC_0371
……eller rulla hit !

Nej, nu får vi allt ta och släcka ner. Tror att internetet vill gå och lägga sig.

Ta er en tur till vår anläggning i Stenstorp –  mellan Falköping och Skövde. Där har vi många vagnar ni kan titta på och få känslor för. Vi hjälper er att hitta rätt modell för rätt pris!

Adressen är:                                                                                                                                     Morgan Nyman AB
Ranstadsverket Häggum
521 64 Stenstorp

Kontaktuppgifter
Tel: 0500-44 56 00
Email: info@villavagnar.com

VÄLKOMNA!!

Må så gott. Vi hörs!

Annicka

Morgan Nyman AB

Trevlig kommunikation är trevligt! Kommentera gärna!!!